28.8.12

Jocs i Cataleaks. 30

Sempre a la recerca de la creativitat i la utilitat, se'ns ha acudit que més ràid que el Joc políticolinguístic, que porta massa feina, podríem afegir també un Cataleak.

Pera la Viquipèdia: Cataleak és una paraula, frase o paràgraf més o menys versemblant que es pot atribuir a algún dels personatges, animals o vegetals presents en una imatge determinada. Poden ser fotos recents, antigues o imatges en pintures o esculptures...
Algunes, ja us avisem, seran frases "reals", que ens faran arrivar els del SINTCATALT.  (Servei d'Intel·ligència català alternatiu).

Si en sabem, mirarem de proposar com amínim dues alternatives perquè cadascú pugui triar la que li agradi més pel grau de versemblança, inversemblança, realisme màgic o no,  surrealisme, patafísicitat...

Podeu votar-ho/comentar-ho a la secció de comentaris i fins i tot, és clar, afegir el vostre cataleak.    

Les imatges tindran gairebé totes copyright. Però nosaltres mirarem de citar sempre la font i l'autor o el propietari de la fotografia, deixant clar que es tracta sempre d'una utilització amb finalitats de pedagogia política i mai amb intencions comercials. Sense afany de lucre, vaja. Si hi ha algun mecenes que vol fer alguna aportació, serà benvinguda.

Si algú se sent afectat en els seus drets, que  es posi en contacte amb nosaltres per mirar de resoldre el problema  per mitjà de la declaració amistosa d'accidents de copyright. Gràcies per la vostra generositat i comprensió.

Cataleak

Joana-Ortega-Govern ©PERE-TORDERA_ARAIMA

1. Artur, vols dir que estàs preparat per anar a veure al Mariano sense cinturó de castedat? No et deixis la vaselina!

2.  Has vist Joana amb quina en surt ara l'Alfons López Tena? Demana que dimiteixi!  Sort en tenim d'aquest extremista que ens deixa al centre ! 

..

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *