24.3.10

Joc politicolingüístic 23

La Busca Digital . Març 2010

NEIX L´ATENEU VILANOVÍ AMB LA VOLUNTAT DE FOMENTAR LA CULTURA CRÍTICA I POPULAR DELS PAÏSOS CATALANS

L’Ateneu Vilanoví ha obert portes el passat divendres 12 de març com una nova entitat local vinculada amb l’esquerra crítica i independentista i orientada a fomentar la cultura popular dels Països Catalans a la nostra ciutat. La seu de l’Ateneu està situada a la plaça Llarga, 19 i vol donar cabuda a diversos moviments i col·lectius propers i a valors com la solidaritat, la cultura del poble, la cooperació, la protecció del territori o l’ecologia, entre tants d’altres.

L’entitat està conformada, ara per ara, per ___________________ de socis provinents de l’ampli teixit social local.
(,,,)
D’entre els actes programats per aquest mes de març i l’abril 2010 destaquen la xerrada sobre el poder dels mitjans de comunicació del dijous 24 , el concert d'Eina i Temporada Alta d'aquest dissabte 27 ; les xerrades sobre economia amb Arcadi Oliveres o sobre el creixement desmesurat a Vilanova amb experts i entitats de la ciutat, l’exposició fotogràfica “Bastons a Palestina", etc.
La programació completa es pot consultar a la web de l'Ateneu.



********************

Nivell de dificultat : més difícil que no sembla


Opcions

a. una parella
b. un quartet
c. mitja dotzena
d. una setantena
e. prop de dos centenars
f. prop d'un miler


Trobareu la solució del joc aquí



*******************************

1 comentari:

Unknown ha dit...

La solució al joc políticolingüistic nº 23

Opció d. una setantena

NEIX L´ATENEU VILANOVÍ AMB LA VOLUNTAT DE FOMENTAR LA CULTURA CRÍTICA I POPULAR DELS PAÏSOS CATALANS

L’Ateneu Vilanoví ha obert portes el passat divendres 12 de març 2010 com una nova entitat local vinculada amb l’esquerra crítica i independentista i orientada a fomentar la cultura popular dels Països Catalans a la nostra ciutat. La seu de l’Ateneu està situada a la plaça Llarga, 19 i vol donar cabuda a diversos moviments i col·lectius propers i a valors com la solidaritat, la cultura del poble, la cooperació, la protecció del territori o l’ecologia, entre tants d’altres. L’entitat està conformada, ara per ara, per una setantena de socis provinents de l’ampli teixit social local.