12.7.09

Joc politicolingüístic 17

Citació extreta de l'Avui.cat del 12.07.2009

"En defensa pròpia". Vicent Sanchis

El Graner valencià

El cas Orange Market ha servit per constatar l’alçada moral dels populars valencians. Una altra cosa és que gestionin bé o que facin política amb la complaença absoluta dels seus majoritaris votants. Això pot ser poc o molt discutit, però la prepotència, la impunitat i la falta d’escrúpols amb què actuen han quedat demostrats també i més en aquest cas. Com s’ha pogut constatar, igualment, la subordinació i la complicitat absoluta amb què treballen els responsables dels mitjans de comunicació públics que depenen de la Generalitat. En una societat amb una alta higiene democràtica aquest estil hauria estat penat a les urnes fa molt de temps. Al País Valencià, com ha quedat demostrat en successives eleccions, és celebrat, festejat i agraït amb un enorme suport popular.
(...)
Hi ha catalans que s’estranyen que el País Valencià sigui “tan carca”. Tenen raó. La dreta valenciana sempre ha estat extrema dreta. Però i l’alternativa? Potser també tenen raó els electors valencians quan s’estimen més prepotència i corrupció que
________________ i _______________ ."

(Avui.cat. Diumenge 12.07.09)

************************


Nivell de dificultat: molt difícil

Opcions

A. catalans i catalanistes
B. liders honestos i pobres
C. mediocritat i insolvència
D. honra sense barcos i poques mascletàs
E. transparència i comptes clars

_______________________


Trobareu la solució aquí

1 comentari:

Unknown ha dit...

Solució:

Opció C : mediocritat i insolvència


El Graner valencià (Avui 12.07.09)

"La dreta valenciana sempre ha estat extrema dreta. Però i l’alternativa? Potser també tenen raó els electors valencians quan s’estimen més prepotència i corrupció que mediocritat i insolvència."